Pedicure behandeling

Wendy aan het werk

Wat doet een pedicure

Wat kunt u verwachten als u een afspraak heeft gemaakt en u gaat voor het eerst naar de pedicure? Eerst worden de voeten gedesinfecteerd en grondig bekeken. Er wordt een anamnese afgenomen en een klantenkaart ingevuld en een behandelplan gemaakt van beide voeten. Eventueel, als hier aanleiding toe is, maak ik een blauwdruk van uw voeten. Hierna kunnen de nagels geknipt worden en indien er een verdikte kalknagel of schimmelnagels tussen zit, zal deze eerst dunner worden gefreesd zodat het knippen van deze nagels makkelijker is. Daarna worden de eventuele likdoorns en eelt verwijderd. Na dit alles worden de nagels en hielen mooi afgewerkt met de frees. Tot slot worden uw voeten heerlijk gemasseerd, als u dit wenst, met een heerlijke en bij u passende crème.

Behandelingen

Ingegroeide nagels
Likdoorns
Kloven
Benen harsen
Paraffine
Wellness behandelingen

In mijn pedicuresalon kom ik alle soorten voeten tegen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van voeten voor en na de behandeling.

Hygiëne is in mijn praktijk zeer belangrijk: alle materialen en instrumenten worden tijdens en na een behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd.